VOLVO- SPORT UTILITY VEHICLES

Cele mai premiate modele SUV în care ai încredere că vor avea
grijă de tine și de cei dragi

Oferte speciale I Roți de iarnă cadou | Livrare imediată

Prețuri începând de la 27.761 € + TVA

Garda la sol înaltă, spațiu generos în habitaclu, sisteme de siguranță, portbagaj încăpător, confort și lux sustenabil, tehnologie și rafinament – modelele SUV de la VOLVO au fost concepute în jurul oamenilor și nevoilor acestora. În orice moment urci la volanul oricărui model din gama XC, știi că vei ajunge în siguranță și relaxat la destinație, fie că mergi la job, la o întâlnire de afaceri importantă sau în vacanțe lungi alături de cei dragi. Descoperă și tu ofertele speciale pentru unele dintre cele mai premiate modele SUV din lume.

XC-90

Rafinament scandinav.
Volvo XC90.

SUV-ul XC90 a fost creat după nevoile actuale ale familiilor, contopind confortul, utilitatea și tehnologia pentru ca orice călătorie să fie o plăcere. Gama de motoare electrificate include variante de Mild Hybrid și versiuni T8 Plug-in Hybrid Twin Engine capabile să circule fără emisii. Volvo XC90 este dotat cu sisteme de siguranță precum Cross Traffic Alert, Blind Spot Information System, City Safety și Intersection Support, toate aceste sisteme fiind active non stop, având grijă de tine și de cei dragi, pentru ca voi să aveți cele mai frumoase călătorii.

DESCOPERĂ
XC-60

Dinamism suedez.
Volvo XC60.

Sisteme de propulsie electrificate, servicii de conectivitate inteligente și un mix unic de mestesug și ingeniozitate scandinavă - acesta este noul Volvo XC60. Este un partener de încredere în orice călătorie fiind dotat cu cele mai bune sisteme de alertă și evitare a impactului, inclusiv la mersul cu spatele, fiind pregătit să preia controlul în caz de pericol iminent. La volanul lui vei simți confort desăvârșit, eficiență și experiență deosebită de condus, în anul 2018 primind și titlul de „World Car of the Year”. Cu Volvo XC60 știi că deții controlul.

DESCOPERĂ
XC-40-v2

SUV urban.
Volvo XC40.

SUV-ul cu design îndrăzneț și expresiv e completat de eficiența compactă. Explorează orice oraș fără a te pierde în mulțime. Noul Volvo XC40 este proiectat atât pentru oraș cât și pentru restul lumii. Garda la sol înaltă și tracțiunea integrală îți oferă optimizare și stabilitate pe drumurile cu probleme. Tehnologia inteligentă de asistare a șoferului și sistemele de siguranță de top pot detecta și evita eventualele coliziuni cu alte autovehicule, pietoni sau bicicliști - atât ziua, cât și noaptea. Cu Bird View 360° ai vizibilitate totală astfel încât să poți parca în siguranță și în cele mai mici spații.

DESCOPERĂ