Sfârșitul verii aduce oferte pentru stilul tău unic de viață.

Descarcă gratuit voucherul pentru accesorii Volvo.

Discount special | Oferte personalizate | 4 ani garanție

Suporți pentru biciclete

Suport din aluminiu pentru biciclete, montat pe plafonul mașinii, cu un design dinamic modern. Ideal pentru transportul sigur și în siguranță al bicicletei tale.

Suportul pentru biciclete se instalează
direct pe barele transversale și nu necesită alte accesorii.

Sistemul de fixare are dublă încuietoare iar bicicleta ta va sta poziționată corect pe toată durata călătoriei.

Scaun auto pentru copii

Scaunul auto pentru copii este special creat de Volvo pentru copiii între 15 kg și 36 kg, cu vârste de la aproximativ 4 până la 10 ani.

Tapițeria este fabricată din lână în proporție de 80%, fapt ce îi permite copilului dvs. să se simtă foarte confortabil în scaun. Lâna nu este doar un material puternic, moale și natural, dar are, de asemenea, și caracteristici ce ajută la menținerea unei temperaturi uniforme.

Bare transversale din aluminiu

Barele transversale facilitează instalarea rapidă și ușoară a cutiilor portbagaj pentru plafon, a suporturilor pentru biciclete și a suporturilor pentru echipamente sportive precum: skiuri, plăci de snowboard, bărci, caiac etc.

Cu o greutate redusă și cu un sistem de fixare inteligent, montarea și demontarea acestor bare transversale din aluminiu este o operațiune facilă.

p1-plasa

Plasă bagaje

O modalitate foarte practică de a menține bagajele fixate în portbagaj fără a se deplasa sau lovi în timpul deplasării autovehiculului.

Plasa este confecționată dintr-un material rezistent și flexibil, care se montează foarte ușor printr-un sistem de prindere în cele 4 colțuri ale portbagajului.

Plasa de fixare a bagajelor nu necesită și alte accesorii pentru montare.

Pernă auto pentru suport gât

Perna pentru gât asigură un suport confortabil mulțumită materialului moale și a formei ergonomice.

Se atașează cu ușurință scaunului prin intermediul unei benzi elastice și se potrivește la oricare dintre scaunele mașinii tale Volvo.

Este disponibilă în 2 variante de material de cea mai bună calitate, lână și năbuc, în
funcție de preferințe. Călătoriile cu mașina nu au fost nici când mai confortabile.

Covorașe pentru habitaclu

Covorașele din cauciuc oferă o protecție eficientă pentru interiorul mașinii împotriva umezelii și a murdăriei.

Materialul covorașelor este ușor de curățat, foarte rezistent la uzură, asigurând un confort sporit și un aspect plăcut.

Atât culoarea mată cât și forma sunt potrivite pentru a se armoniza și a se integra cu interiorul mașinii tale Volvo.

Protecție solară pentru parbriz

Cu protecția solară pentru parbriz poți menține o temperatură confortabilă în interiorul mașinii tale în zilele calde de vară.

Protejând habitaclul de razele directe ale soarelui ajută, de asemenea, și la păstrarea culorilor materialelor din interiorul mașinii.

Se fixează și se strânge foarte ușor prin pliere, ocupând minimul de spațiu. Parasolarul Volvo îndeplinește toate standardele de calitate și își păstrează forma și rigiditatea timp îndelungat.

xc60-b4

 

 

Volvo este creat în jurul oamenilor, de aceea ți-am pregătit și alte surprize și pachete gratuite de care să te bucuri la comandarea modelului tău Volvo preferat până la 30 septembrie 2020.

Descarcă voucherul

 

 

*pentru mașinile comandate până la 30 septembrie 2020.