XC40 ÎN DETALII

Explorați caracteristicile

Design expresiv, depozitare ingenioasă și tehnologie inteligentă. Disponibil acum
cu tehnologia hibrid plug-in, pentru călătorii cu 0 emisii.

+Trăiește liber!

În aceste vremuri când avem la dispoziție atât de multe opțiuni, ceea ce avem nevoie este să trăim liber. Volvo XC40 a fost creat pentru a-ți simplifica viața, pentru ca tu să trăiești mai mult cu mai puțin. Ești mereu liber să te oprești din tot și să privești cerul prin plafonul panoramic. Sau să îți ordonezi lucrurile în spațiile de stocare practice. A fost o vreme când mai mult însemna mai bine. Vremurile se schimbă!

ALTTEXT

+Trăiește mai mult cu mai puțin!

Disponibil acum în varianta de motorizare T5 Twin Engine Plug-in Hybrid, pentru ca tu să te bucuri de performanță maximă și, în același timp, de un consum de combustibil eficientizat. Cu 262 CP, 46 km autonomie în modul full electric și 0 emisii, XC40 îți deschide noi posibilități pentru călătorii energice, totodată sustenabile.

ALTTEXT

+Trăiește cu entuziasm!

Interiorul XC40 a fost inspirat de discuțiile cu oameni din întreaga lume despre modul în care își folosesc mașinile. A rezultat un spațiu versatil, cu spații de stocare practice, cu un plafon panoramic care te ajută să te bucuri de fiecare călătorie, cu un portbagaj de 460 l, unul dintre cele mai mari din clasa sa și nenumărate funcționalități care îl fac nu doar unic, ci și ideal pentru un stil de viață activ.

ALTTEXT

+Trăiește fără griji!

Sistemele de siguranță City Safety, Cross Traffic Alert, Pilot Assist și BLIS fac din XC40 protectorul și copilotul tău, atât în aglomerația din oraș cât, și în traficul de pe autostradă. Siguranța nu a fost nicicând la cote mai înalte, așa că te poți bucura de fiecare călătorie.

ALTTEXT

Repere Volvo XC40

Design distinctiv potrivit pentru stilul tău expresiv și original

Influențat de designul de produs, moda străzii și cultura pop, XC40 este un SUV compact care evidențiază latura cea mai jucăușă și progresivă a design-ului scandinav.

Creat pentru ca tu să te bucuri de viață la maximum

XC40 a fost creat pentru stilul tău de viață, cu scaune confortabile pentru până la cinci pasageri și un habitaclu plin de soluții de depozitare ingenioase.

Spațiu flexibil și depozitare ingenioasă, pentru o viață activă

Cu un volum de 460 l și podea pliabilă inovativă, XC40 are un portbagaj care este în egală măsură practic și versatil, completat de hayonul acționat electric, hands-free.

Sincronizată cu nevoile tale, pentru cele mai plăcute experiențe

Tehnologia aflată la bordul XC40 face din mașina și telefonul tău, un tot unitar, la care se adaugă beneficiile oferite de aplicația Volvo On Call și dotări premium precum Wireless phone charge, Harman Kardon Premium Sound și 360 Bird View Camera.

GALERIE XC40

Imaginea completă

Creativitate și funcționalitate: XC40 în imagini