Despre Premium Nordic Cars Iași

Despre Premium Nordic Cars

Premium Nordic Cars este dealerul Volvo Cars din Iași ce acoperă întreaga regiune a Moldovei. Echipa noastră înțelege pe deplin ce înseamnă satisfacția clienților și oferă servicii de calitate la cel mai înalt nivel.

Echipa de vânzări este pregătită să respecte în totalitate cerințele clienților iar transparența și rapiditatea sunt caracteristicile principale pe care le întâlniți în service. Suntem premium prin gama de produse și serviciile oferite, suntem premium prin tot ceea ce facem. Vă așteptăm cu mare deschidere să ne vizitați locația amenajată conform celor mai noi standarde Volvo.

Echipa noastră

Fiind reprezentanții unei companii care lucrează pentru prosperitatea omenirii, ne mândrim cu o echipă ce își conduce activitatea după principiul grijii pentru oameni și pentru mediul în care cu toții trăim.

Misiunea noastră este aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, mai sigură și în final mai bună. Astăzi, mai mult ca niciodată, echipa Premium Nordic se concentrează în jurul a 3 valori: siguranță, calitate și grijă pentru mediu.

Manolache

Marius Manolache

General Manager

Sales Department

dana-cuciorva

Dana Cuciorva

Customer Care Officer & Client Support

0720 228 230

dana.cuciorva@volvocarsiasi.ro

Service Department

Alin Prepeliță

Service Manager

0769 221 231

alin.prepelita@volvocarsiasi.ro

Tudor

Tudorel Patraulea

Workshop Manager

0769 221 202

tudorel.patraulea@volvocarsiasi.ro

Ionut

Ionut Dorobat

Personal Service Technician

ionut.dorobat@volvocarsiasi.ro

rapa-ionel-daniel

Rîpanu Ionel Andrei

Personal Service Technician

service@volvocarsiasi.ro

Showroom

Service