Conceput în jurul dorințelor tale

Cu operațiunile de mentenanță realizate în unitățile autorizate Volvo, orice călătorie cu modelul tău Volvo este relaxantă, lipsită de probleme.

Experții Volvo efectuează un control complet al stării mașinii tale pentru a se asigura că totul funcționează la cel mai înalt nivel.

Beneficiază de pachetul Volvo Genuine Service oferit gratuit în cadrul lucrărilor de mentenanță periodice. Unitățile autorizate Volvo îți garantează combinația perfectă între calitate și expertiză.

 

service_5.jpg


Actualizare de software gratuită

La fiecare intrare în service, software-ul mașinii este actualizat gratuit pentru modelul tău Volvo să funcționeze la cel mai înalt standard.

 

service_2.jpg


Verificarea codurilor de defect

Tu și familia ta călătoriți în siguranță datorită diagnosticării de mare precizie prin verificarea codurilor de defect pentru fiecare intrare în Service.

 

service_3.jpg


Soluții de mobilitate

Cu Volvo Genuine Service ai parte de soluții alternative de transport - mașină de curtoazie, mașină închiriată, taxi etc. - pentru perioada în care efectuăm operațiunile de mentenanță.

 

service_4.jpg


Spălarea mașinii

La fiecare ieșire din service, mașina ta are parte de spălare specializată, astfel încât modelul tău să fie 100% pregătit de călătorie atât în interior, cât și în exterior.

 

service-personal.jpg


Contact de service personal

O persoană de contact specializată pe operațiunile de service va sta mereu la dispoziția ta și va răspunde tuturor întrebărilor legate de mașina ta.

 

asistenta-fenuine.jpg


Volvo Asistență

Serviciu Volvo Asistență cu acoperire europeană îți asigură suportul în cazul unei defecțiuni la mașină - cu tot ceea este nevoie de la înlocuirea unei anvelope până la asigurarea unei cazări locale pe durata reparației.