Premium pentru tine și afacerea ta

Mobilitatea este de nelipsit în orice afacere. Alege să o faci cu mașini care sunt create în jurul oamenilor. Mașinile Volvo sunt gândite până în cel mai mic detaliu pentru ca tu să ai parte de o călătorie plăcută și sigură, indiferent de locul pe care alegi să îl ocupi în mașină. În plus, automobilele Volvo îţi oferă o gamă largă de motorizări, care îmbină perfect siguranţa şi eficienţa.

img-1.1

Cât mai multe drumuri fără griji

Când vine vorba de flota companiei tale este normal să ai în vedere atât consumul de combustibil cât și performanțele mașinii. Fie că ai de parcurs rute lungi în țară sau în afara țării ori drumuri scurte prin oraș, unde preferi să circuli în modul pur electric, Volvo îți pune la dispozitiție o gamă întreagă de motorizări pentru ca tu să poți alege varianta optimă. Poți opta între convenționalul Mild Hybrid sau o variantă de Plug-in Hybrid, șasiuri dinamice sau suspensii penumatice de ultimă generație.

Vei ști că ai făcut alegerea potrivită din momentul în care urci la volanul celui mai fidel partener al tău de afaceri.

img-2

Știm că, pentru clienții Volvo, grija față de mediu este la fel de importantă ca și grija pentru familie, afacere sau oamenii cu care colaborează. Tocmai de aceea alegerea mașinii completează stilul de viață sustenabil pe care îl abordează în viața de zi cu zi.

În plus, rețeaua specializată de dealeri îți oferă suport și asistență în întreaga lume.

Solicită acum echipei Premium Nordic Cars un test drive la sediul companiei tale cu toate modelele gamei Volvo. Vom organiza un eveniment în care echipa companiei să poată testa toate modelele gamei, pe diferite tipuri de drum, astfel încât fiecare conducător auto să decidă ce i se potrivește cel mai bine.

Detaliile financiare vor fi discutate personalizat, în funcție de specificul fiecărei companii.

img-3

XC90
Rafinament scandinav
xc90-v2

SUV-ul XC90 reprezintă rafinamentul scandinav la cel mai înalt nivel, contopind confortul, utilitatea și tehnologia pentru ca orice călătorie să fie o plăcere.

SOLICITĂ OFERTĂ

XC60
Dinamism sigur
xc60

Sisteme de propulsie electrificate, servicii de conectivitate inteligente și un mix unic de meșteșug și ingeniozitate scandinavă - acesta este Volvo XC60.

SOLICITĂ OFERTĂ

XC40
SUV-ul urban
xc40

SUV-ul cu design îndrăzneț și expresiv completat de eficiența compactă. Garda la sol înaltă și tracțiunea integrală îți oferă stabilitate pe orice tip de drum.

SOLICITĂ OFERTĂ

S60
Sedan dinamic
s60

Mașina care redefinește condusul. Lasă-te purtat de dinamismul șasiului și motorizările atent configurate pentru a-ți oferi controlul total al fiecărui drum.

SOLICITĂ OFERTĂ

S90
Executiv rafinat
s90-v2

S90 întruchipează conceptul rafinamentului și al confortului unei mașini. Suspensia pneumatică de ultimă generație conferă cele mai liniștite și plăcute călătorii.

SOLICITĂ OFERTĂ

V60
Estate versatil
v60

Un estate care își păstrează dinamismul și adaugă spațiu extra pentru bagaje. Este un partener de încredere fiind dotat cu cele mai avansate sisteme de siguranță.

SOLICITĂ OFERTĂ

V60 Cross Country
Estate versatil
v60cc-v2

Garda la sol înaltă proiectează versatilul V60 CC către cele mai aventuroase călătorii, indiferent de drumurile pe care le preferi în locul celor convenționale.

SOLICITĂ OFERTĂ

V90 Cross Country
Estate elegant
v90cc-v2

V90 CC îmbină perfect rafinamentul cu trăsăturile practice ale unui estate. Portbagajul generos completează tabloul unei mașini pregătite pentru orice provocare.

SOLICITĂ OFERTĂ

Completează formularul de mai jos pentru a solicita o ofertă personalizată